ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

ΠΟΛΥΤΕΛEΙΑ

Έχοντας στο δυναμικό μας σύγχρονα αυτοκίνητα, με τη σφραγίδα της Mercedes-Benz, το ταξίδι σας συμβαδίζει πάντα με την πολυτέλεια.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Ταξιδέψτε προς τον προορισμό σας με την εγγύηση των έμπειρων οδηγών μας και του ασφαλή στόλου των αυτοκινήτων μας.

ΕΥΓΕΝΕΙΑ

Πρωταρχικός μας στόχος, ο σεβασμός απέναντι στους πελάτες, που μας τιμούν με την επιλογή τους να ταξιδέψουν μαζί μας.

ΠΡΟΣΙΤΕΣ ΤΙΜΕΣ

Εγγυημένο ταξίδι με ασφάλεια και σύνεση, στις καλύτερες τιμές για όλους μας τους πελάτες-συνεπιβάτες.

ΠΛΗΡΩΜΗ ΜΕ ΚΑΡΤΑ

Πληρώστε ξέγνοιαστα με την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα το αντίτιμο που αναλογεί στο ταξίδι σας, μέσω του ειδικού μηχανήματος POS.

ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

Όλα τα αυτοκίνητα του στόλου μας διαθέτουν αυξημένη χωρητικότητα, για τις αποσκευές σας και οτιδήποτε άλλο χρειάζεται να μεταφέρετε κατα το ταξίδι σας.

AIR CONDITIONING

Ταξιδέψτε χωρίς να επηρεάζεστε απο τις καιρικές και περιβαντολογικές συνθήκες που επικρατούν, χάρη στο σύστημα Air Conditioning που διαθέτουν τα αυτοκίνητα μας.

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΕΡΙΣΜΟΥ

Χαρη σε αυτό ο αέρας της καμπίνας του αυτοκινήτου ανακυκλώνεται συνεχώς, με σκοπό ένα άνετο και ευχάρηστο ταξίδι για τους πελάτες μας.

ΔΩΡΕΑΝ INTERNET

Κατα τη διάρκεια του ταξιδιού σας πλοηγηθείτε ξέγνοιαστα και χωρις περαιτέρω χρεώσεις, στο διαδίκτυο μέσω της δωρεάν παροχής Wifi που διαθέτουν τα αυτοκίνητα μας.

ΥΠΗΡΕΣΙΑ MiniBar

Ολα μας τα αυτοκίνητα σας παρέχουν ειδικά ψυγεία και MiniBars εξοπλησμένα με snacks και αναψυκτικά, ώστε να καλύπτουν κάθε σας επιθυμία.

0030 694 526 7373

Copyright © 2019 :: Owner: G. Koutsantonis :: Powered by M. Kyriopoulos